Café Gjendeosen
– fjellmat for fjellfolk

Kaféen ved Gjende byr på real fjellmat for reale fjellfolk.

Café Gjendeosen er et naturlig sted for alle fjellfarende som ønsker å få både energipåfyll og påfyll av gode smaker før eller etter fjellturen, et perfekt hvile- og påfyllssted. Det er også en perfekt sted å stoppe når man kjører forbi, for å nyte god mat og flott utsikt.

Om du skal på tur høyt eller lavt spiller ingen rolle. Vi byr på både kaldt og varmt, stutt- og langreist for både små og store gjester.

Når vi sier at vi byr på real fjellmat for reale fjellfolk, så betyr ikke det at du bare kan spise deg god og mett på fjellfisk og kjøttkaker. Her får du alt fra stuttreist elgburger fra Gudbrandsdalen til langreist, pannesteikt kveite. Men selvfølgelig: vi er ekstra stolte over å servere nullreist ørret fra Gjende, og eller en smak av rein fra Jotunheimen.

Hos oss får du rene smaker fra Jotunheimen – i hjertet av Jotunheimen.

Menyen på kaféen har flere lokale retter på menyen, både lunsj og middag, og kan derfor endre seg etter hvilke råvarer som er i sesong. Nystekte vafler, hjemmelagde kanelsnurrer og ferskt brød står alltid på menyen. Du kan også kjøpe vår egen Besseggenmatpakke, en fersk matpakke med variert pålegg, lokalmat og dagens frukt. Et perfekt turfølge med gode smaker.

Cafe Gjendeosen tilbyr også kioskvarer og souvenierer. Café Gjendeosen åpner alltid en time før første båt, og stenger en time etter at siste båt har kommet tilbake til brygga ved Gjendeosen. I høysesong har vi åpent lengere utover kvelden. Se gjerne rutetidene til Gjendebåtene for nøyaktige åpningstider.

Åpningstider:
06:45 – 21:00 i høysesong – lengre om vi har arrangement.
08:30 – 18:15 i lavsesong.