Visit Gjende
– vi gjør store opplevelser enda større

Visit Gjende gjør store naturopplevelser enda større, og legger til rette for at turopplevelsen din skal bli så fin som mulig når du besøker Norges fineste fjellområde.

Hos oss kan du parkere trygt på Reinsvangen, før du tar shuttlebussen til Gjendeosen for å gå legendariske Besseggen, eller oppleve et eventyrlig kulturlandskap langs en av mange og lett tilgjengelige turstier i området.

Gjendeosen kan du fylle opp energilageret ditt både før og etter fjellturen. Her kan du også få med deg vår egen Besseggenmatpakke, en fersk matpakke med variert pålegg, lokalmat og dagens frukt. Et perfekt turfølge med gode smaker. Vi serverer både lunsj, middag, har kioskvarer og suvenirer.

For mange er Valdresflye Kafé et naturlig stoppested for litt veimat på heimreis. Her får du kjøpt både frokost, lønsj og middag. Eller hvorfor ikke ta med deg fersk bakst til resten av bilturen. Valdresflye Kafe er også det naturlige stoppested for å gå på mange fine toppturer.

Det er Statens Vegvesen som har etablert den komplette fjellterminalen ved Gjende med bryggeanlegg, kafé, toalettanlegg, shuttlebuss og parkeringsplasser, samt Valdresflya Kafé. Visit Gjende AS drifter de to kaféene, busstilbudet og parkeringsplassene på vegne av Statens Vegvesen.